Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype
Toon meer

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Tijdens de workshop Personeelszaken behandelen we diverse onderwerpen, waaronder de werving en selectie van nieuwe medewerkers, het voeren van beoordelingsgesprekken en het belonen van bestaande medewerkers.
Ben je in een leidinggevende positie en streef je naar een dieper begrip van algemeen management binnen een organisatie? Wil je de vaardigheden ontwikkelen om medewerkers te motiveren en inspireren, wil je je verdiepen in personeelsbeleid en tegelijkertijd een basisbegrip van marketing en management in een organisatie verwerven?
Tijdens deze opleiding combineer je projectmanagement met communicatie. Beide vakgebieden hebben veel met elkaar te maken. Goede communicatie tijdens een project is onmisbaar.
Informatiemanagement en E-Business hebben een sterke onderlinge relatie. Bij het gebruik van informatiemanagement om informatie te verbeteren en optimaliseren met behulp van technologie, wordt de nadruk gelegd op het maximaliseren van online verkoop.
Lean Six Sigma heeft verschillende niveaus, waarvan de Lean Six Sigma – Yellow Belt het eerste niveau is.
Wil jij je verder verdiepen in Management binnen Zorg en Welzijn? Het managen van afdelingen en teams binnen welzijnsorganisatie vragen om een specifieke aanpak.
Een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) is een veelvoorkomend instrument dat wordt gebruikt om de doelen te bepalen waaraan je wilt werken om je competenties te verbeteren.
Ben je nieuwsgierig naar de fundamenten van detailhandelsmarketing? Wil je begrijpen hoe marketing de verkoop in winkels kan versterken? En ben je geïnteresseerd in het effectieve gebruik van promotiemateriaal in de detailhandel en hoe winkelformules worden ontwikkeld? Deze workshop biedt antwoorden op al deze vragen en meer.
In elk bedrijf is het van essentieel belang om arbeidsovereenkomsten correct en juridisch waterdicht op te stellen.
Bij Bootcamp Academy Holland begrijpen we dat een projectassistent een essentiële rol speelt in het ondersteunen van een projectmanager.
Personeelsadministratie omvat diverse taken die in elke organisatie met personeel van cruciaal belang zijn.
Ben je van plan om als ondernemer te starten of ben je al een ondernemer en wil je je richten op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden om je onderneming tot een succes te maken? Deze opleiding bij Bootcamp Academy Holland richt zich op het aanleren van vaardigheden zoals situationeel leiderschap, effectief delegeren, motivatie en coaching.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?