Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype
Toon meer

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Het opstellen van een afdelingsplan is een omvangrijke taak, en het is essentieel dat het plan niet alleen wordt gemaakt, maar ook daadwerkelijk ten uitvoer wordt gebracht.
Wil je projecten succesvol afronden? Het blijkt dat veel projecten niet het beoogde doel bereiken of voortijdig worden beëindigd. Dit gebeurt vaak omdat het project niet op de juiste manier wordt uitgevoerd. Deze praktijkgerichte opleiding is speciaal ontworpen voor projectmedewerkers en projectleiders.
Als manager of leidinggevende is het cruciaal om over essentiële kennis te beschikken.
Wil je jezelf ontwikkelen tot een waardevolle communicatiemedewerker en de nodige kennis verwerven op het gebied van communicatie, vaardigheden in het creëren van communicatiemiddelen, en inzicht hebben in de nieuwste trends op het gebied van Social Media?
Door de basisopleiding Arbeidsrecht te volgen, krijg je antwoorden op deze vragen en meer. De opleiding behandelt ook onderwerpen als concurrentiebeding, loon, vakantie, arbeidstijden en de rol van de ondernemingsraad.
Fiscaal recht, ook wel bekend als belastingrecht, omvat het geheel aan regels over de heffing en invordering van belastingen. Voor elke organisatie is belasting betalen verplicht. Echter, vanwege regelmatige veranderingen in de wetgeving kan een fiscalist helpen om onnodige belastingkosten te voorkomen.
Facilitair management en facilitair medewerkers spelen een essentiële rol in elke organisatie. Ze zijn verantwoordelijk voor het ondersteunen van medewerkers, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren.
Wil jij leren hoe je leiding geeft aan een team? Wil jij leren hoe je omgaat met weerstand en hoe je lastige gesprekken kunt voeren? Deze training Doelgericht Leidinggeven is dan een uitstekende keuze!
Ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces binnen jouw organisatie en wil je jouw kennis van inkoop op strategisch niveau uitbreiden? Overweeg dan de opleiding Post-HBO Senior Purchase Management!
Tijdens jouw verblijf bij Bootcamp Academy Holland ga je actief aan de slag met de essentiële aspecten van administratie en het opstellen van rapporten voor zowel bedrijven als projecten.
Heb je interesse in het ontwikkelen van coachende leiderschapsvaardigheden in de zorg- en welzijnssector? Wil je inzicht krijgen in diverse coachingsstijlen? Dan is de basisopleiding coaching in zorg en welzijn een uitstekende basis.
Een stevige basiskennis van bestuurskunde en politiek is onmisbaar om effectief te kunnen opereren in het overheidsdomein. Als je bij de overheid werkt en jezelf verder wilt ontwikkelen op het gebied van bestuurskunde en politicologie, is deze 1-jarige opleiding de juiste keuze voor jou.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?