Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Nee, vergis je niet. Bij onze bootcamp ga je niet sporten. Je geeft een flinke boost aan je kennis en ervaring binnen het door jou gekozen vakgebied.

Professioneel, afwisselend en het maximale rendement behalen. Dat is waar Bootcamp Academy Holland voor staat. Bootcamp Academy Holland is opgezet met het doel om binnen een relatief kort tijdsbestek een volledige opleiding te kunnen volgen. Zo heb je geen langdurige op langlopende trajecten meer waar je veel tijd aan besteedt.

Kort en zeer krachtig

Je volgt in een paar dagen of een dag de complete inhoud van een studie. Afhankelijk van het niveau van de opleiding volg je op diverse dagen aaneengesloten de studiebijeenkomsten. Doordat iedere opleiding uit verschillende modules bestaat, krijg je per module een ervaren docent die gespecialiseerd is in het desbetreffende vakgebied. Kwaliteit en persoonlijke aandacht worden tijdens de bootcamps altijd geborgd.

Compleet verzorgd

Afhankelijk van je opleidingsniveau is het mogelijk iedere dag, ook in het weekend, de bootcamp te volgen. De bootcamps worden compleet verzorgd met overnachting, lunch en diner. Dat gebeurt in de omgeving van de opleiding locatie in Steenwijk.

Het Business Center in Steenwijk is een bedrijvencentrum annex training locatie waar je geheel op professionele en inspirerende wijze de bootcamp kunt volgen. Na het succesvol afronden van de bootcamp ontvang je het bijbehorende certificaat.

Hoe lang een bootcamp duurt is afhankelijk van de lengte van een opleiding. Duurt een opleiding doorgaans twee jaar, dan volg je in twee dagen zes modules: in de ochtend, middag en avond. Duurt een opleiding een jaar, dan volg je vier modules in twee dagen. Bij een halfjaartraject boost je je kennis in een dag.

Methode van studeren

Tijdens de studiebijeenkomsten ligt de nadruk op de theorie. Die wordt altijd toepasbaar gemaakt voor de (werk)praktijk. Het is natuurlijk van belang dat je de verkregen theorie daadwerkelijk in situaties toe kunt passen.

De studiebijeenkomsten worden klassikaal door vakkundige docenten gegeven. Afwisseling van theorie, praktijk, opdrachten en cases zorgen ervoor dat de studiebijeenkomsten goed te volgen zijn en er veel uitdaging is.

Compleet literatuurpakket

Ook na het volgen van de bootcamp kun jij de theorie erbij houden. Al het studiemateriaal en literatuur krijg je mee naar huis, zodat je alles naderhand kunt teruglezen.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Wil je graag studieadvies of wil je meer weten over onze incompany en consultancy mogelijkheden?