Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Inschrijvingen

Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor de voorwaarden van het annuleren van jouw opleiding, workshop of training.

Zodra jij een bevestiging van ons hebt ontvangen, is jouw inschrijving voor de bootcamp definitief.

Studiemateriaal

Wij werken met het meest actuele studiemateriaal.

Twee tot drie weken voor de start van je bootcamp ontvang je het studiemateriaal. Bij workshops ontvang je vooraf geen lesmateriaal.

Een opleiding van een half jaar bestaat uit 2 modules. Een opleiding van een jaar bestaat uit 4 modules. Een 2-jarige opleiding bestaat uit 8 modules. Je ontvangt steeds per module het studiemateriaal. Na het volgen en afronden van alle modules van je opleiding, ontvang je het bijbehorende diploma.

Een opleiding van 6 maanden, dien je binnen 1 jaar volledig afgerond te hebben. Een opleiding van 1 jaar, dien je binnen 2 jaar afgerond te hebben. Een opleiding van 2 jaar, dien je binnen 3 jaar volledig afgerond te hebben. Dit is van belang zodat je de verbanden tussen verschillende onderwerpen blijft zien en je de behandelde stof op juiste wijze toe kan passen in het verbeterplan.

Locaties

De Bootcamp Academy vindt plaats in Business Center Steenwijk.

Diploma en Certificaat

Wanneer je effectief deel hebt genomen aan een workshop of training, ontvang je binnen 3 weken een certificaat. Wanneer je de modules van een opleiding met een positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je binnen 3 weken jouw diploma.

Omdat we bewust bezig zijn met een gezonde leefomgeving en een beter milieu, sturen wij een online versie van het diploma toe.

Tarieven

Al onze prijzen zijn all-in. Dit betekent dat er geen bijkomende kosten zijn.

Al onze opleidingen, trainingen en workshops zijn belast met 21% BTW.

Vooropleiding

Aan de bootcamps van het niveau MBO, MHBO en HBO worden geen eisen gesteld. Indien je twijfelt over het instapniveau, dan kun je contact opnemen met de afdeling Advies & Voorlichting, zodat zij kunnen adviseren welk niveau het beste bij je past.

Wanneer je kiest voor een Post-HBO opleiding dien jij in het bezit te zijn van een HBO-diploma of van aantoonbare werkervaring op HBO-niveau.

Staat je vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? Stuur uw vraag dan direct op. Wij helpen u graag.

  • Hidden

Behoefte aan persoonlijk advies?

Wil je graag studieadvies of wil je meer weten over onze incompany en consultancy mogelijkheden?