Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype
Toon meer

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Bootcamp Academy Holland biedt een uitgebreide opleiding die volledige aandacht schenkt aan de vakgebieden inkoop en voorraadbeheer, twee essentiële aspecten binnen moderne organisaties.
Wil jij een eigen onderneming oprichten? Wil jij leren hoe je ondernemerschap toepast en welke kennis je hiervoor nodig hebt?
Deze 2-jarige opleiding leidt je op tot een professionele communicatieadviseur. Het programma omvat diverse communicatiegerelateerde onderwerpen, zoals corporate communicatie, communicatiedomeinen, mediagebruik in communicatie en marketingcommunicatie.
Ben jij werkzaam als inkoop manager of -medewerker en wil jij jezelf verder ontwikkelen als professional in jouw vakgebied?
Verandermanagement omvat het beheer van een evoluerende organisatiestrategie. Organisaties moeten zich voortdurend aanpassen om relevant te blijven en hun positie te versterken. Het aanpassingsvermogen van zowel medewerkers als de organisatie zelf is hierbij van cruciaal belang.
Coaching wordt steeds belangrijker binnen HR-afdelingen van organisaties. Wil je jezelf verder ontwikkelen in personeelsmanagement en coaching? Dan is de opleiding HBO Personeelsmanagement en Coaching een uitstekende keuze! Tijdens deze opleiding ontwikkel je je eigen coachingsstijl en leer je coachingsplannen opstellen.
Wanneer jouw organisatie de beslissing neemt om haar producten of diensten in het buitenland aan te bieden, is het essentieel om bekend te zijn met de processen van export en internationaal zakendoen, twee nauw verwante vakgebieden.
Wil jij als facilitair manager jezelf verdiepen in facilitaire processen, project- en inkoopmanagement en wil je jouw managementvaardigheden naar een hoger niveau tillen?
De 2-jarige opleiding HBO Bestuurskunde is gericht op het verwerven van kennis over beleidsvorming en functies binnen de overheid. Tijdens deze opleiding verdiep je je in bestuurskundige processen, management in de publieke sector, leiderschap en communicatie.
Bij Bootcamp Academy Holland begrijpen we dat een overtuigende motivatiebrief en een up-to-date CV essentieel zijn voor een succesvolle sollicitatie.
Werk je als intercedent en wil je je kennis bijspijkeren met de meest recente wet- en regelgeving, theoretische inzichten en vakterminologie? Deze opfriscursus is speciaal ontwikkeld om je basiskennis te vernieuwen en up-to-date te brengen.
Bij deze workshop van Bootcamp Academy Holland ligt de focus op concerncommunicatie, waarbij het imago van een organisatie centraal staat.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?