Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype
Toon meer

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Bij Bootcamp Academy Holland ontdek je de kern van informatiemanagement en leer je hoe je dit effectief kunt inzetten om optimale bedrijfsresultaten te behalen.
De vakgebieden marketing en consumentengedrag hebben veel met elkaar te maken. Door bijvoorbeeld consumentengedrag te meten, kun jij als specialist je marketing daarop toe gaan spitsen.
In de rol van leidinggevende voor een facilitaire afdeling geef je leiding aan een team van facilitair medewerkers.
Het opstellen van een afdelingsplan is een aanzienlijke taak, waarbij je de huidige status van de afdeling beschrijft en de gewenste toekomstige situatie schetst.
Wil jij meewerken aan het succesvol uitvoeren van een project? Wil jij binnen een project de activiteiten kunnen beheersen? Met deze praktijkgericht training Projectassistent krijg jij handvatten aangereikt die je nodig hebt om een project optimaal te kunnen begeleiden.
Wil je een succesvolle carrière nastreven in de vakgebieden Inkoop en Logistiek? Deze twee gebieden zijn nauw met elkaar verbonden.
HBO Facilitair en Voorraadbeheer (1 jaar) laat jou kennismaken met alles over facilitaire zaken, voorraadbeheer, werken in projecten en communicatieve vaardigheden.
Non-Profit organisaties, zoals ziekenhuizen, universiteiten en woningcorporaties, nemen een steeds prominentere plaats in binnen de moderne, complexe maatschappij. Deze organisaties worden geconfronteerd met toenemende uitdagingen en moeten zich daarom intensief bezighouden met strategieontwikkeling.
Volgens de principes van situationeel leiderschap vereist elke medewerker een specifieke vorm van leiderschap.
Fiscaal recht, ook wel bekend als belastingrecht, omvat het geheel aan regels over de heffing en invordering van belastingen. Voor elke organisatie is belasting betalen verplicht. Echter, vanwege regelmatige veranderingen in de wetgeving kan een fiscalist helpen om onnodige belastingkosten te voorkomen.
Bij Bootcamp Academy Holland staat de ontwikkeling van competentiegericht werken centraal in deze workshop.
Als manager of leidinggevende is het cruciaal om over essentiële kennis te beschikken.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?